De achterban betrekken: ideeën en tips uit de Toolkit

regio West

vrijdag 9 oktober 2020
10.00 uur - 16.00 uur

Er zijn veel goede en belangrijke redenen voor een huurdersorganisatie om aandacht te  besteden aan (communicatie met) de achterban. Maar hoe bereik je die vaak diverse groep? Dat is een vraag, waar we deze dag mee aan de slag gaan. En hoe zorg je ervoor dat de huurdersorganisatie echt iets betekent voor de achterban? Wat wil je betekenen en hoe draag je dat uit?

We beginnen de dag met een blik in de spiegel: welk beeld krijgen huurders van uw organisatie? En welk beeld zou u willen dat ze hebben?

Veel huurdersorganisaties hebben een website, een Facebook pagina  en/of een (digitale) nieuwsbrief en ze organiseren regelmatig een activiteit of een themadag voor hun huurders. Maar op deze dag gaan we kijken hoe je daar op een meer gestructureerde manier mee aan de slag kunt. Nadenken over hoe je wilt werken aan je bekendheid en aan de betrokkenheid van huurders en daar vervolgens een plan voor maken vergroot de kans dat je die achterban ook daadwerkelijk bereikt. Want wie is bijvoorbeeld de achterban? Welke ‘doelgroepen’ bevinden zich daar in en hoe benader je die het best? En wat wil je eigenlijk bereiken met dat contact? Welk doel heb je als huurdersorganisatie voor ogen? 

Wanneer je dat weet, kun je er een bijpassende activiteit bij zoeken, bijvoorbeeld met behulp van de Toolkit Achterban die de Woonbond heeft ontwikkeld.  U krijgt op deze dag veel tips en ideeën om aan de slag te gaan.

Meer informatie

Marten Gorter
020-5517769
maandag, dinsdag, donderdag
Contactformulier

Kosten

Lidorganisatie Woonbond

€ 165

Huurdersorganisatie (geen lid) of persoonlijk lid Woonbond

€ 190

Beroepskracht

€ 313 (excl btw)

Documentatie en lunch is bij de prijs inbegrepen


Annuleren

>14 dagen voor aanvang

geen kosten

14-7 dagen voor aanvang

50% cursuskosten

< 7 dagen voor aanvang

100% cursuskosten

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen