Campagne tegen de wooncrisis!

Webinar

woensdag 9 september 2020
11.00 uur - 12.00 uur

Er is in Nederland een #wooncrisis én er zijn in 2021 Tweede Kamerverkiezingen. Daarom komt de Woonbond samen met hurend en woningzoekend Nederland met een campagne. In dit webinar van woensdag 9 september vertellen we meer over de plannen en laten we zien hoe huurders(organisaties) mee kunnen doen. Om 11:00 uur start het webinar.

Waar gaat dit webinar over?

De verkiezingen voor de Tweede Kamer komen er aan! Wij willen er voor zorgen dat oplossingen voor de wooncrisis bij veel partijen hoog op de agenda staan. Samen met huurdersorganisaties, huurders en woningzoekenden. Samen willen we ervoor zorgen dat huren weer betaalbaar wordt en er veel meer huurwoningen worden gebouwd. De overheid moet weer zorg gaan dragen voor goed en betaalbaar wonen. Meer weten over onze campagneplannen en hoe u met uw huurdersorganisatie mee kan doen? Volg dan dit webinar over de  campagne tegen de wooncrisis.

Wat is een webinar?

Een webinar is een bijeenkomst met een presentator en publiek via het internet. Iedereen met een computer, laptop, tablet of telefoon met geluid kan meedoen. In deze webinars verzorgen medewerkers van de Woonbond een presentatie. Daarnaast kunt u via chatberichten vragen stellen. Lees meer over webinars.

Meer informatie

Tristan van der Linden
06-42249536
overdag
Contactformulier

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen