Co-creatie scholingsprogramma

Webinar

dinsdag 1 september 2020
11.00 uur - 12.00 uur

Ná de zomervakantie gaat de Woonbond voortvarend verder met het geven van webinars. Op dinsdag 1 september om 11:00 uur trappen we af met een webinar van onze afdeling Opleiding & Training. En dat doen we niet voor niets meteen aan het begin van het najaar.

Wat behandelen we in dit webinar?

We laten zien welke onderwerpen de komende periode aan bod komen en we geven u een idee van hoe u de opgedane kennis kunt inzetten. Voorbeelden van de onderwerpen zijn: servicekosten, onderhoud en huurprijsregels. Maar minstens zo belangrijk: we doen in dit webinar een live raadpleging om te ontdekken welke onderwerpen en vraagstukken voor u en uw achterban het komende half jaar prioriteit hebben. Op basis daarvan gaan onze opleiders aan de slag met de programmering. Een programmering in co-creatie met u. Dus laat ons op dinsdag 1 september weten wat u wilt! 

Wat is een webinar?

Een webinar is een bijeenkomst met een presentator en publiek via het internet. Iedereen met een computer, laptop, tablet of telefoon met geluid kan meedoen. In deze webinars verzorgen medewerkers van de Woonbond een presentatie. Daarnaast kunt u via chatberichten vragen stellen. Lees meer over webinars.

Meer informatie

Tristan van der Linden
06-42249536
overdag
Contactformulier

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen