Communicatie in tijden van corona

Webinar

donderdag 9 juli 2020
11.00 uur - 12.00 uur

Op donderdag 9 juli verzorgt de Woonbond om 11:00 uur een webinar over communicatie in tijden van corona, het webinar duurt circa 45-60 minuten.

Webinar

Ook tijdens de coronacrisis willen huurdersorganisaties blijven communiceren en vergaderen. Maar hoe doe je dat? Mag je bijvoorbeeld zomaar de jaarlijkse ALV online organiseren in plaats van een fysieke bijeenkomst. Met welke regels moet je dan rekening houden? Hoe regel je de stemming? En als je er dan voor kiest om iets digitaal en online te organiseren, welke instrumenten kies je dan. Geef je een webinar of kies je een online discussieplatform. In dit webinar zetten we een aantal zaken op een rij. We laten ook kort zien hoe je een huurdersraadpleging kunt opzetten via een webinar. Eén ding is zeker: ook in tijden van corona gaat het huurderswerk gewoon door. De Woonbond kan huurdersorganisaties in vervolg op het webinar desgewenst verder ondersteunen!

Wat is een webinar?

Een webinar is een bijeenkomst met een presentator en publiek via het internet. Iedereen met een computer, laptop, tablet of telefoon met geluid kan meedoen. In deze webinars verzorgen medewerkers van de Woonbond een presentatie. Daarnaast kunt u via chatberichten vragen stellen. Lees meer over webinars op de website van de Woonbond.

Meer informatie

Tristan van der Linden
06-42249536
overdag
Contactformulier

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen