Digitalisering in corporatieland

Weesp

dinsdag 24 september 2019
13.00 uur - 16.00 uur

Digitalisering in corporatieland: huurpaspoort en Qlinker, voor huurdersorganisaties in de corporatiesector.

Technische ontwikkelingen zorgen ervoor dat steeds meer zaken digitaal geregeld kunnen en zullen worden. Wat betekent de digitalisering voor de volkshuisvesting? Welke voordelen heeft het? Welke processen worden gedigitaliseerd en wat betekent dat voor huurders en woningzoekenden? Wat vinden huurders en woningzoekenden belangrijk? Hoe zit het met privacy? Hoe zorgen we ervoor dat mensen die niet digitaal vaardig zijn goed geholpen worden en blijft er ruimte voor maatwerk? Digitalisering roept veel vragen op. Het is dan ook belangrijk om hierover met elkaar in gesprek te gaan; wij nodigen u als bestuur van harte uit voor deze bijeenkomst!

Aan de orde komen ...

  • De introductie van Huurpaspoort bij Woningnet en wat dit betekent voor woningzoekenden en het proces van woningtoewijzing.
  • De digitale woningcorporatie ‘Qlinker’. Hoe werkt dit en wat betekent het voor huurders en woningzoekenden?
  • Corporaties Provides en Mitros, woonruimtebemiddelaar Woningnet en automatiseerder Qii zijn aanwezig om u mee te nemen in de ontwikkelingen en om met u in gesprek te gaan over de kansen en de risico’s van de digitalisering van de sector.

 

Meer informatie

Natascha van der Veer
020-5517766
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag
Contactformulier

Kosten

 

Deelname is kosteloos, maar niet vrijblijvend.


Annuleren


Meld tijdig af als u niet kunt komen. Afwezigheid zonder (tijdige) afmelding noodzaakt ons om € 25,- annuleringskosten in rekening te brengen.

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen