Duurzaamheid in de prestatieafspraken

regio Noord-Oost

dinsdag 11 juni 2019
10.00 uur - 16.00 uur

Deze cursus zit vol, aanmelden is niet meer mogelijk. Heeft u alsnog interesse, neem dan contact op met het secretariaat van  Opleiding en Training.

Huurdersorganisaties zijn de derde partij zijn aan tafel bij de gemeentelijke prestatieafspraken. Inmiddels hebben de meeste huurdersorganisaties daar ervaring mee opgedaan.

Deze dag zoomen we in op het thema duurzaamheid. Het gaat deze dag niet over de technische kant, maar over hoe je lokaal goede afspraken maakt. Er is de landelijke ambitie, gemeentes zetten kaders en corporaties spelen een grote rol in de verwerkelijking van die ambities.
Bij al die verduurzamings-ijver blijft de grote vraag: hoe hou je het betaalbaar voor de huurders? We bespreken welke mogelijkheden er zijn om daar goede afspraken over te maken. En wat als de verhuurder niet zo’n haast heeft? Welke mogelijkheden heb je als huurdersorganisatie om een beeld te krijgen van wat de mogelijkheden van de verhuurder zijn om te investeren in energiebesparing? En als die mogelijkheden er niet zijn: welke afspraken zijn dan wel mogelijk? Denk aan de inzet van energiecoaches waar ook de huurdersorganisatie betrokken bij is.  

Op deze manier komen alle mogelijke aspecten aan bod als het gaat om lokaal afspraken maken over verduurzaming.

Meer informatie

Femke Kok
020-5517747
ma, di, do van 10 tot 13 uur
Contactformulier

Kosten

Lidorganisatie Woonbond

€ 162

Huurdersorganisatie (geen lid) of persoonlijk lid Woonbond

€ 187

Beroepskracht

€ 308 (excl btw)

Documentatie en lunch is bij de prijs inbegrepen


Annuleren

>14 dagen voor aanvang

geen kosten

14-7 dagen voor aanvang

50% cursuskosten

< 7 dagen voor aanvang

100% cursuskosten

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen