Eerlijke Klimaatmars

Demonstratie voor eerlijk klimaatbeleid

zondag 10 maart 2019
13.00 uur - 16.00 uur

Samen met Milieudefensie, FNV, de Goede Zaak en Greenpeace organiseert de Woonbond op 10 maart een ‘Eerlijke Klimaatmars’ . Een demonstratie voor een effectief en eerlijk klimaatbeleid. De Klimaatmars start op de Dam in Amsterdam, op zondag 10 maart om 13:00 uur.

Samen met andere huurders mee lopen?

Wilt u samen met andere huurders een sterk huurdersgeluid laten horen op de Eerlijke Klimaatmars? Sluit u aan bij het huurdersblok van de Woonbond en loop samen met andere huurders in de mars. Aanmelden kan via dit webformulier.

Samen met een bus naar de Eerlijke Klimaatmars?

Wilt u met een groep huurders een busreis naar de Klimaatmars organiseren? De Woonbond kan voor lidorganisaties €250,- per bus bijdragen. Dit doen we bij de eerste tien aanmeldingen. Voorwaarde is wel dat de bus zo goed als vol met demonstranten vertrekt. Gaat het u lukken om met een bus vol huurders naar de Klimaatmars te komen? Meld u dan hier aan, dan nemen wij snel contact met u op.

Meehelpen met de organisatie?

Wilt u op een andere manier meehelpen met de organisatie van de Klimaatmars? Stuur een mail naar: klimaat.werving@gmail.com.

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen