Energiewebinar Nieuw energielabel

woensdag 9 december 2020
19.30 uur - 20.30 uur

Energiewebinar

In de energiewebinars van de Woonbond bespreken we de belangrijkste kwesties in de energietransitie en het Klimaatakkoord voor huurders en huurdersorganisaties. Deze keer gaat het over het nieuwe energielabel.

Het nieuwe energielabel

Vanaf 1 januari 2021 komt er een nieuw energielabelsysteem voor woningen. Het nieuwe energielabel wordt op een andere manier bepaald dan het huidige label. Het Energieteam van de Woonbond legt in het webinar ‘Alles over het nieuwe energielabel’ uit waarom de methode verandert, hoe de labeling straks in z’n werk gaat en wat de gevolgen zijn voor huurders. Tijdens dit webinar beantwoorden we al je vragen over energielabels.

Datum en tijd

Het energiewebinar 'Alles over het nieuwe energielabel' vindt plaats op woensdag 9 decemberom 19.30 uur. Het webinar duurt ongeveer een uur en wordt live gepresenteerd door Siem Goede, energieadviseur bij het Energieteam van de Woonbond. Tijdens het webinar kun je via de chatfunctie vragen stellen aan Siem. Schrijf je in via aanmeldlink om het webinar te kunnen bijwonen.

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen