Energiewebinar Warmtenetten

woensdag 27 januari 2021
11.00 uur - 12.00 uur
woensdag 27 januari 2021
19.30 uur - 20.30 uur

In de energiewebinars van de Woonbond bespreken we de belangrijkste kwesties in de energietransitie en het Klimaatakkoord voor huurders en huurdersorganisaties. Deze keer gaat het over warmtenetten. Dit webinar is specifiek voor huurdersorganisaties.

Programma

In dit webinar gaan we dieper in op de rol die huurderorganisaties kunnen spelen als er plannen zijn om buurten of wijken op een warmtenet aan te sluiten.​ Aan de orde komen de volgende onderwerpen:

  • Algemene introductie: Wat zijn warmtenetten? Welke warmtebronnen zijn er voor warmtenetten? En wat zijn de huidige tarieven van warmtenetten?
  • Toekomst van warmtenetten: Wat zijn de verwachting van de groei van warmtenetten? Wat betekent de komst van een warmtenet voor huurders? En wat zijn de afspraken tussen de warmtebedrijven en de corporaties (Startmotorkader)?
  • Rol van huurdersorganisaties: Waarop moet je als huurdersorganisatie letten als er plannen zijn om een wijk of buurt aan te sluiten op een warmtenet?

Datum en tijd

Het energiewebinar 'Warmtenetten' vindt plaats op woensdag 27 januari. Je kunt uit twee tijdstippen kiezen: 11.00 uur of 19.30 uur. Het webinar duurt ongeveer een uur en wordt gepresenteerd door Bastiaan van Perlo, beleidsmedewerker bij het Energieteam van de Woonbond. Tijdens het webinar kun je via de chatfunctie vragen stellen. 

Inschrijven

Je kunt je via aanmeldlink inschrijven voor dit webinar. Deelname is gratis.

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen