Energiewebinar Woonlastenneutraliteit

donderdag 26 november 2020
11.00 uur - 12.00 uur
donderdag 26 november 2020
19.30 uur - 20.30 uur

Energiewebinar

In de energiewebinars van de Woonbond bespreken we de belangrijkste kwesties in de energietransitie en het Klimaatakkoord voor huurders en huurdersorganisaties. Deze keer gaat het over woonlastenneutraliteit.

Woonlastenneutraliteit, wat betekent dat nou?

De energietransitie moet voor huurders woonlastenneutraal zijn. Dat staat in het Klimaatakkoord. Maar wat betekent dat eigenlijk? Hoe bereken je dat? En geldt dan altijd voor iedereen? In dit webinar lichten we de facetten van woonlastenneutraliteit toe en bespreken we met je welke inzet de Woonbond hierin moet kiezen.

Datum en tijd

Het energiewebinar 'Woonlanstenneutraliteit, wat betekent dat nou?' vindt plaats op donderdag 26 november. Er zijn twee tijden waaruit je kunt kiezen: 11.00 uur 's ochtends en 19.30 uur 's avonds. Het webinar duurt ongeveer een uur en wordt live gepresenteerd door Bastiaan van Perlo, beleidsmedewerker bij het Energieteam van de Woonbond. Tijdens het webinar kun je via de chatfunctie vragen stellen aan Bastiaan. Schrijf je in via aanmeldlink om het webinar te kunnen bijwonen.

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen