Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Webinar

dinsdag 22 juni 2021
11.00 uur - 12.00 uur

In maart 2022 worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. De lokale woningmarkt speelt daarbij zeker een grote rol. Het gaat bijvoorbeeld over de vraag of de gemeente voldoende inzet op betaalbare nieuwe sociale huurwoningen en wat zijn de plannen met de verduurzaming van (huur)woningen? In de aanloop naar deze verkiezingen kunnen huurdersorganisaties proberen hun eigen punten onder de aandacht te brengen. Dat kan later helpen tijdens het maken van Prestatieafspraken. In dit webinar bespreken we hoe je dat kan aanpakken en waar je op kan inzetten.

Het webinar wordt uitgezonden op dinsdag 22 juni om 11:00 uur. Kun je niet live kijken? Schrijf je dan toch in en ontvang na afloop een link om het programma terug te kijken.

Wat is een webinar?

Een webinar is een bijeenkomst met een presentator en publiek via het internet. Iedereen met een computer, laptop, tablet of telefoon met geluid kan meedoen. In deze webinars verzorgen medewerkers van de Woonbond of gastsprekers een presentatie. Daarnaast kun je via chatberichten vragen stellen. Meer over webinars van de Woonbond.

Meer informatie

Tristan van der Linden
06-42249536
overdag
Contactformulier

Kosten

 

Geen

 

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen