De Huurdersorganisatie en de Raad van Commissarissen (RvC’s)

Utrecht

dinsdag 11 juni 2019
10.00 uur - 16.00 uur

U kunt zich voor deze cursus niet meer aanmelden. Heeft u alsnog interesse? Dan horen wij dat graag! (opleidingentraining@wka-centrum.nl / 020-5517747)

Een dag voor huurdersorganisaties in de corporatiesector ter voorbereiding op werving en selectie van nieuwe commissarissen en de jaarlijkse gesprekken met de RvC.

Huurdersorganisaties hebben de bevoegdheid commissarissen voor te dragen en een voordracht te doen bij de herbenoeming van een commissaris. Ook hebben de huurdersorganisaties minstens een keer per jaar een gesprek met een (delegatie van) de Raad van Commissarissen (RvC). De eisen die gesteld worden aan het goed functioneren van toezichthouders worden steeds strenger en de verantwoordelijkheid van de huurdersorganisatie groeit. Hoe geef je hier handen en voeten aan, wat is de relatie tussen Ho en RvC, hoe bereid je je voor op de werving en selectie en herbenoeming? Wat wil je aan de orde stellen in de jaarlijkse gesprekken met de RvC?

Deze dag, onder leiding van een trainer van het Woonbond Kennis- en Adviescentrum en een (voormalige) commissaris bied je de mogelijkheid je hierop goed voor te bereiden.

Meer informatie

Femke Kok
020-5517747
ma, di, do van 10 tot 13 uur
Contactformulier

Kosten

Lidorganisatie Woonbond

€ 162

Huurdersorganisatie (geen lid) of persoonlijk lid Woonbond

€ 187

Beroepskracht

€ 308 (excl btw)

Documentatie en lunch is bij de prijs inbegrepen


Annuleren

>14 dagen voor aanvang

geen kosten

14-7 dagen voor aanvang

50% cursuskosten

< 7 dagen voor aanvang

100% cursuskosten

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen