Limburgse belangen in landelijke verkiezingen

Netwerkbijeenkomst

dinsdag 13 oktober 2020
10.00 uur - 16.00 uur

Dit jaar zijn we in Woonbondverband nog niet bij elkaar geweest op provinciaal niveau in Limburg vanwege de corona-crisis. Dat vinden we een gemis en we popelen om daar iets aan te doen. In het kerkgebouw "Ónger de 2 Tores" te Sittard hebben we de mogelijkheid om met inachtneming van de “corona-richtlijnen” een verantwoorde bijeenkomt te organiseren.

Aan de provincie Limburg hebben we gevraagd de thermometer in de Limburgse volkshuisvesting te steken om samen te kijken wat dat betekent voor de Limburgse huursector. Met u en de belangenbehartigers van de Woonbond gaan we discussiëren over hoe we voor de Limburgse volkshuisvestelijke behoeften aandacht kunnen krijgen in de landelijke verkiezingscampagne in aanloop naar de verkiezingen volgend jaar. Wat kunnen de Limburgse huurdersorganisaties doen en hoe kan de Woonbond hen hierin steunen? Wat is voor ons belangrijk in 2021? Het komt allemaal ter sprake en er is veel ruimte voor inbreng.

Ook zal er veel ruimte zijn voor uitwisseling, nodigen we inspirerende sprekers uit en er kan kennis gemaakt worden met de kersverse Woonbonddirecteur Zeno Winkels.

Natuurlijk wordt er op Limburgse wijze het natje en droogje verzorgd.

Een definitief programma is in de maak om ondanks de beperkingen een levendige bijeenkomst te organiseren. De netwerkbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 13 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur in "Ónger de 2 Tores" in Sittard. Het programma is bedoeld voor huurdersorganisaties uit Limburg, ook als ze nog geen lid zijn van de Woonbond.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Eind september ontvangt u het definitieve programma.

Wilt u elkaar ook weer fysiek ontmoeten? Dan kunt u zich aanmelden via de button.

Wilt u liever digitaal deelnemen, laat het ons weten door een e-mail te sturen naar zuid@woonbond.nl. Bij voldoende aanmeldingen bieden we deze mogelijkheid aan.

 

Meer informatie

Carmen Nagtegaal
040-2323191
Ma-di-do van 10 tot 16 uur. Wo van 10 tot 13.30 uur
Contactformulier

Kosten

 

Deelname is kosteloos, maar niet vrijblijvend.


Annuleren


Meld tijdig af als u niet kunt komen. Afwezigheid zonder (tijdige) afmelding noodzaakt ons om € 25,- annuleringskosten in rekening te brengen.

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen