Het opleveren van de woning: in goede staat?

Winterdriedaagse Verhuizen - dag 1

dinsdag 8 januari 2019
10.00 uur - 16.00 uur

Aandachtspunten voor huurdersorganisaties die hun achterban willen kunnen informeren en goede afspraken willen maken met hun verhuurder.

Op deze dag bespreken we de wettelijke regels die gelden bij het opleveren van een huurwoning. Wist u dat het daarbij veel uitmaakt van wanneer uw huurcontract dateert? En wat gebeurt er met die mooie keuken die u zelf geplaatst hebt. Krijgt u daar nog een vergoeding voor of niet? Als huurdersorganisatie kun je daar met je verhuurder proberen goede afspraken te maken. En als er dan toch nog wat moet gebeuren om de woning goed achter te laten, geldt de  ‘aftrek nieuw- voor -oud’ . Maar niet elke verhuurder ‘weet ‘ dat. Tenslotte is er ook aandacht voor de situatie waar veel mensen mee te maken krijgen. Een familielid is overleden, de woning moet leeg maar: wie is dan verantwoordelijk voor het opleveren van de woning?

Inschrijven

U kunt zich hier aanmelden voor bovenstaande datum en programma. Wilt u meerdere dagen volgen dan kunt u zich per dag afzonderlijk inschrijven.

Meer informatie

Femke Kok
020-5517747
ma, di, do van 10 tot 13 uur
Contactformulier

Kosten

Lidorganisatie Woonbond

€ 159

Huurdersorganisatie (geen lid) of persoonlijk lid Woonbond

€ 183

Beroepskracht

€ 302 (excl btw)

Documentatie en lunch is bij de prijs inbegrepen


Annuleren

>14 dagen voor aanvang

geen kosten

14-7 dagen voor aanvang

50% cursuskosten

< 7 dagen voor aanvang

100% cursuskosten

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen