De positie van huurdersorganisaties in de volkshuisvesting

Webinar voor leden

maandag 5 juli 2021
19.00 uur - 20.00 uur

Huurdersverenigingen hebben een steeds grotere invloed op het beleid en de strategie van corporaties. Het uitgangspunt dat huurders aan tafel zitten en meesturen wordt met het jaar belangrijker. Huurdersorganisaties worstelen nog vaak met hun plaats daarin. Zowel bij het innemen als het invullen van deze positie. Via dit webinar wordt duidelijk waarom het bestaan van een huurdersorganisatie zo belangrijk is en op welke manier je een strategie ontwikkelt om goed voorbereid aan tafel te gaan met de corporatie en/of gemeente.

Dit webinar wordt uitgezonden op 5 juli 2021 om 19:00 uur. Kun je niet live kijken? Schrijf je dan toch in en ontvang na afloop een link om het programma terug te kijken.

Wat is een webinar?

Een webinar is een bijeenkomst met een presentator en publiek via het internet. Iedereen met een computer, laptop, tablet of telefoon met geluid kan meedoen. In deze webinars verzorgen medewerkers van de Woonbond of gastsprekers een presentatie. Daarnaast kun je via chatberichten vragen stellen. Meer over webinars van de Woonbond.

Meer informatie

Carmen Nagtegaal
040-2323191
Ma-di-do van 10 tot 16 uur. Wo van 10 tot 13.30 uur
Contactformulier

Kosten

 

Geen

 

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen