Tekenen bij het kruisje?

Winterdriedaagse Verhuizen - dag 3

dinsdag 22 januari 2019
10.00 uur - 16.00 uur

Aandachtspunten voor huurdersorganisaties die hun achterban willen kunnen informeren en goede afspraken willen maken met hun verhuurder.

In de huurovereenkomst staan de voorwaarden waaronder u de woning huurt. Belangrijk dus dat daar geen rare dingen in staan. Het kan bijvoorbeeld lastig zijn als u te maken krijgt met een zogenaamde all-in huur. Het is beter om dat te laten splitsen in een kale huurprijs en de prijs van de servicekosten. Hoe dat werkt leert u op deze dag. En wat voor extra regels mag de verhuurder eigenlijk opnemen in de huurovereenkomst? En gelden die dan als de huurder getekend heeft? De moeite waard om eens naar te kijken als huurdersorganisatie. Wat er in rekening gebracht mag worden als servicekosten en wat niet staat gelukkig in het Burgerlijk Wetboek. We wijzen u de weg.
Een grote groep woningcorporaties (31) heeft het initiatief genomen voor de app: ‘huisjehuisje’.  Dat moet woningruil makkelijker maken. Maar er zijn wel spelregels. Welke dat zijn bespreken we tot slot van deze dag.

Inschrijven

U kunt zich hier aanmelden voor bovenstaande datum en programma. Wilt u meerdere dagen volgen dan kunt u zich per dag afzonderlijk inschrijven.

Meer informatie

Femke Kok
020-5517747
ma, di, do van 10 tot 13 uur
Contactformulier

Kosten

Lidorganisatie Woonbond

€ 159

Huurdersorganisatie (geen lid) of persoonlijk lid Woonbond

€ 183

Beroepskracht

€ 302 (excl btw)

Documentatie en lunch is bij de prijs inbegrepen


Annuleren

>14 dagen voor aanvang

geen kosten

14-7 dagen voor aanvang

50% cursuskosten

< 7 dagen voor aanvang

100% cursuskosten

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen