Bestelinformatie

Via de webwinkel van de Woonbond kunt u publicaties, abonnementen en promotiemateriaal bestellen.

Leden hebben recht op ledenkorting. Deze wordt –als u bent ingelogd als lid– automatisch verwerkt in de factuur.

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, verschijnt er een overzicht van de door u afgenomen producten. Dit overzicht kunt u downloaden en/of printen voor uw boekhouding. Daarnaast ontvangt u een bevestiging per mail en wordt de bestelling -als u bent ingelogd- opgeslagen in uw Mijn Woonbond omgeving. 

Inclusiefprijs

De productprijzen in de webwinkel zijn inclusief verzendkosten en inclusief eventuele btw. 

Levering

Levering van het door u bestelde product gebeurt binnen drie werkdagen. Indien het product onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoet, mag u het terugsturen. (Dit geldt alleen voor fysieke producten, niet voor downloads). Na retourontvangst van het product wordt het bedrag dat u reeds betaald heeft teruggestort.

Betaalwijze

In het betaalproces kunt u kiezen voor direct betalen via IDeal of voor betalen per acceptgiro. De bestelling wordt binnen 3 werkdagen verzonden.

Korting grote bestellingen

Bent u van plan om meer dan 20 exemplaren van dezelfde brochure te bestellen? In overleg is er extra korting mogelijk. Neem voordat u een bestelling plaatst contact op met de receptie van de Woonbond.

Woonbonddiensten

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Belangenbehartiger

De Woonbond komt op voor de belangen van huurders. We staan voor betaalbare huren, goede woningen in leefbare wijken en sterke huurdersorganisaties.  Wat hebben we de afgelopen jaren voor u bereikt?

Successen

Kennisexpert

Een goed geïnformeerde huurder krijgt meer voor elkaar! De Woonbond heeft tientallen brochures over de rechten van huurders en huurdersorganisaties. U bestelt ze in onze webwinkel. 

webwinkel
Word nu lid en profiteer van alle voordelen