De Woonbond helpt huurders(organisaties) die werk willen maken van energiebesparing. Met betaalde en onbetaalde dienstverlening voor leden en niet-leden, zoals de Energiebus, een second opinion over plannen van verhuurders, het opleiden en begeleiden van energiecoaches of een gespecialiseerd advies door een energieconsulent.

Energieconsulenten

Heeft u vragen over het energiebeleid van uw verhuurder? Energieconsulenten Jaap van Leeuwen, Maarten Groen, Henry de Miranda en Jos Aal ondersteunen en adviseren huurdersorganisaties die met hun verhuurder afspraken willen maken over energiebesparende maatregelen. 
lees meer

Energiebus

Heeft u veel last van tocht of vocht in huis? Vliegt de warmte bijna direct naar buiten? Betaalt u zich blauw aan verwarmingskosten terwijl u toch in de kou zit? En is dat bij de buren ook zo? Schakel dan samen de Energiebus van de Woonbond in!
lees meer

Routekaart naar CO2-neutraal

De Woonbond helpt huurdersorganisaties met een ‘routekaart naar CO2-neutraal’. Met hulp van een rekenprogramma krijgt u een beeld van de stappen die nodig zijn om uw huurders CO2-neutraal te laten wonen.
lees meer

Energietransitie en aardgasvrij

De Woonbond helpt huurdersorganisaties bij het meebeslissen over energiezuinig maken van woningen. Wat betekent de energietransitie voor huurdersorganisaties? Hoe ziet de samenwerking met gemeenten en corporaties eruit? Hoe krijg je als huurdersorganisatie voldoende invloed?
lees meer

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen