Hulp ingelogde gebruikers

Ledenaccount

Ik ben lid, maar kan geen vraag insturen aan de Huurderslijn. Hoe kan dat?

Dan heeft uw account nog niet de status ledenaccount. Met het formulier Wijzig mijn inlogrechten verzoekt u de Woonbond om dit aan te passen.

Ik ben lid, maar krijg geen ledenkorting. Hoe kan dat?

Dan heeft uw account nog niet de status ledenaccount. Met het formulier Wijzig mijn inlogrechten verzoekt u de Woonbond om dit aan te passen

Kunnen mijn mede-bestuursleden een ledenaccount krijgen?

Ja, als uw organisatie lid is van de Woonbond kan dat. De ledenadministratie van de Woonbond moet wel eerst weten dat deze mensen actief zijn in uw bestuur. Met het formulier Verzoek voor ledenadministratie meldt u nieuwe bestuursleden aan. Nadat uw bestuurslid is ingeschreven in onze ledenadministratie kan hij of zij zelf een account aanmaken. Dit account wordt dan direct voorzien van de juiste inlogrechten.

Wat gebeurt er met mijn account als ik geen lid meer ben?

Uw account blijft bestaan, maar de inlogrechten voor leden vervallen. De ledenkorting vervalt en de pagina´s met informatie voor leden zijn niet meer toegankelijk voor u. Was u geabonneerd op gratis nieuwsbrieven voor leden? Dan worden deze vanzelf stopgezet. Nieuwsbrieven voor niet-leden blijft u wel gewoon ontvangen, als u daar een abonnement op had.

Hoe verwijder ik mijn account?

Met het formulier Verwijder mijn account stuurt u een verzoek aan de sitebeheerder. Uw account wordt dan definitief verwijderd van de site.

Aanpassen gegevens

Hoe pas ik mijn wachtwoord aan?

Ga naar de pagina Wijzig inlog.  Vul eerst uw huidige wachtwoord in. Vul daarna twee keer uw nieuwe wachtwoord in en klik op opslaan.

Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?

Het e-mailadres waarmee u inlogt (en waarop u de nieuwsbrieven van de Woonbond ontvangt) wijzigt u op de pagina Wijzig inlog. De mailadressen die in onze ledenadministratie staan kunt u wijzigen op de pagina Wijzig adres. U kunt daar zowel een privé mailadres als een zakelijk mailadres opslaan.

Hoe pas ik mijn postadres aan?

Ga naar de pagina Wijzig adres, vul uw nieuwe adres in en klik op opslaan.

Hoe pas ik de gegevens van mijn organisatie aan?

In Mijn Woonbond kunt u alleen uw persoonlijke contactgegevens aanpassen. Zijn de algemene, niet-persoonsgebonden gegevens van uw organisatie gewijzigd? Bijvoorbeeld omdat uw organisatie een ander postadres heeft gekregen of omdat u een nieuwe domeinnaam voor uw website heeft? Laat het weten via het formulier Verzoek voor ledenadministratie.

In Mijn Woonbond zie ik alleen mijn achternaam. Waar voer ik mijn voornaam in?

Het kan zijn dat uw voornaam nog niet bekend is in de ledenadministratie van de Woonbond. In dat geval ziet u in Mijn Woonbond alleen uw achternaam. Ga naar Wijzig adres, voer uw voornaam in en klik op opslaan. Daarmee zorgt u ervoor dat zowel uw voor- als achternaam worden weergegeven in Mijn Woonbond en dat uw voornaam ook wordt opgeslagen in onze ledenadministratie.

Nieuwsbrieven

Kan ik mij aan- of afmelden voor digitale nieuwsbrieven?

Ja dat kan. Klik op daarvoor op Nieuwsbrieven en laat weten over welke onderwerpen u informatie wilt ontvangen.

Ik ontving geen mail om mijn aanmelding te bevestigen. Hoe kan dat?

Dan is deze mail in uw spambox (of in reclamemail) terecht gekomen. Markeer het bericht als 'geen spam' of 'geen reclamemail' om ervoor te zorgen dat nieuwsbrieven van de Woonbond voortaan in uw primaire mailbox worden afgeleverd. 

Ik ben lid, maar kan me niet aanmelden voor ledennieuws. Hoe kan dat?

Dan heeft uw account nog niet de status ledenaccount. Met het formulier Wijzig mijn inlogrechten verzoekt u de ledenadministratie om dit aan te passen. Nadat uw account de status ledenaccount heeft u extra opties onder nieuwsbrieven. U kunt dan ook aanmelden voor ledennieuwsbrieven.

Ik ben persoonlijk lid, maar wil nieuwsbrieven voor lidorganisaties. Kan dat?

Nee, dat is niet mogelijk. Deze e-nieuwsbrieven zijn exclusief voor (bestuursleden van) huurdersorganisaties en bewonerscommissies die lid zijn van de Woonbond.  Als uw organisatie lid wordt van de Woonbond kunt u uiteraard wel gebruik maken van deze service. Word organisatielid.

Mijn organisatie is lid. Kan ik ook nieuwsbrieven voor persoonlijke leden ontvangen?

Ja, dat kan. Als bestuurslid van een lidorganisatie kunt u ook een gratis abonnement nemen op e-nieuwsbrieven voor persoonlijke leden.

Ik ben geen lid. Kan ik mij abonneren op nieuwsbrieven voor leden?

Om nieuwsbrieven voor leden te kunnen ontvangen moet u lid zijn van de Woonbond. U kunt wel een abonnement nemen op gratis nieuwsbrieven voor leden én niet-leden. Voor die nieuwsbrieven hoeft u geen lid te zijn.