Achterbanabonnement

Achterbanabonnement Huurwijzer
Achterbanabonnement Huurwijzer

Wilt u graag dat uw leden goed zijn geïnformeerd over hun rechten en plichten? Zoekt u rechtstreeks contact met uw achterban? Wilt u een tegengeluid laten horen tegenover de informatie die uw verhuurder verstrekt? Neem dan een achterban-abonnement op Huurwijzer, hét enige huurderstijdschrift waarin het huurdersbelang altijd voorop staat.

Huurwijzer

Huurwijzer is het kleurrijke tijdschrift van de Nederlandse Woonbond en staat boordevol praktische en betrouwbare informatie voor alle huurders. In een lezersonderzoek kreeg Huurwijzer een 8- van haar lezers. Vooral de voorlichtende artikelen over wonen en de verhalen van huurders zelf, worden hoog gewaardeerd. Huurwijzer verschijnt vier keer per jaar.

  • Huurwijzer 1 (‘huurverhogingsnummer’): medio maart
  • Huurwijzer 2: medio juni
  • Huurwijzer 3: medio september
  • Huurwijzer 4: medio december

Achterban-abonnement

In het voorjaar ontvangt u voor de huurders in uw werkgebied, uw achterban, het ‘huurverhogingsnummer’ van Huurwijzer (maximaal 1.000). Om uw achterban ook de rest van het jaar te voorzien van Huurwijzer, bieden wij u het achterban-abonnement aan. Voor € 4,10 per jaar per abonnement krijgt uw achterban Huurwijzer ieder kwartaal thuisbezorgd. U levert ons een adressenbestand en wij zorgen dat Huurwijzer bij uw achterban in de bus valt (dit kan ook anoniem: “aan de bewoners van”). Op het adresetiket wordt de naam van uw organisatie als afzender genoemd. U kunt ze natuurlijk ook zelf bezorgen.

Achterban-abonnement PLUS

samen met uw eigen nieuwsbrief/bewonersblad

U kunt uw eigen nieuwsbrief of bewonersblad door ons laten (drukken en) meesturen met Huurwijzer. U heeft dan rechtstreeks contact met uw achterban. Op deze manier kunt u Huurwijzer dus ook prima inzetten om nieuwe leden te werven voor uw huurdersorganisatie en kunt u laten zien waarmee u bezig bent. Dit kan al vanaf ongeveer € 2,- extra per abonnement. We maken graag een vrijblijvende berekening voor het meesturen van uw nieuwsbrief.

Tot € 1,75 korting per abonnement

Als u Huurwijzer zelf gaat verspreiden, krijgt u € 1,- korting per achterban-abonnement. Op basis van het aantal exemplaren van het ‘huurverhogingsnummer’ dat u krijgt vanwege het lidmaatschap, krijgt u € 0,75 (extra) korting per achterban-abonnement.

Voorbeeld

  • €4,10 per jaarabonnement
  • minus € 1,- (zelf bezorgen)
  • minus € 0,75 (het huurverhogingsnummer dat u al krijgt)

= € 2,35× 150 huishoudens = € 352,50 per jaar.

Vergoeding door uw verhuurder

Hoewel wij het achterban-abonnement tegen een scherp tarief aanbieden, kunnen we ons voorstellen dat het bij elkaar toch om een aanzienlijk bedrag gaat. Daarom is het goed om te weten dat de Overlegwet nadrukkelijk de mogelijkheid biedt dit bedrag op te nemen in de begroting van uw huurdersorganisatie. Verhuurders worden geacht dit te vergoeden.

Interesse?

Heeft u ook interesse in een achterban-abonnement, neem dan contact op met de redactie of uw consulent. Wij kunnen dan met u bespreken welke variant het beste bij uw situatie past en hoe u het achterban-abonnement vergoed krijgt door uw verhuurder. Mocht het achterban-abonnement om wat voor reden dan ook niet aan uw wensen voldoen, dan kunt u het altijd tussentijds opzeggen. 

Huurwijzer

Agnes Verweij

Agnes Verweij
Hoofdredacteur
020-5517734
Contactformulier

Downloads

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen