Blokkeer de huurverhoging

12 januari 2015

De huren kunnen dit jaar opnieuw ver boven inflatie stijgen. Afhankelijk van het inkomen van de huurder mogen verhuurders in de sociale huursector de huren tussen de 2,5 en 5 procent verhogen.

Huisjes op stapels euromunten

De Woonbond gaat actie voeren tegen de hoge huurstijgingen, en houdt op zaterdag 24 januari een actiecafé in Stairway to Heaven in Utrecht. Samen met lidorgansiaties gaat de Woonbond acties plannen tegen de huurverhoging.

De actiebijeenkomst is ook het startsein voor een landelijke petitie. Op deze manier willen we de druk op het kabinet én verhuurders opvoeren om te stoppen met gigantische huurverhogingen en te kiezen voor betaalbare huren. De afgelopen twee jaren zijn huurders geconfronteerd met enorme huurstijgingen. De huren stegen in deze periode gemiddeld bijna tien procent. Steeds meer huurders zitten dan ook financieel in de knel. De Woonbond voert daarom actie tegen het derde jaar aan gigantische huurverhogingen.

De Woonbond roept lidorganisaties op zich aan te melden voor het actiecafé. Van 10:00 tot 14:00 uur worden er actieplannen gemaakt. Kom ook naar het actiecafé en zet betaalbaar huren op de agenda van politiek en verhuurders!

actie
jaarlijkse huurverhoging

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen