Festival voor actieve bewoners

14 november 2016

Bent u actief als vrijwilliger in uw buurt of wijk, bijvoorbeeld in een bewonerscommissie of huurdersorganisatie? Kom dan op 7 december naar de landelijke bijeenkomst voor actieve bewoners en andere vrijwilligers: het Gratis Goud Festival.

Huurdersorganisaties die bezig zijn met de vernieuwing van hun organisatie kunnen hier inspiratie opdoen, andere vrijwilligers ontmoeten en kennis vergaren. Het festival is ook interessant voor huurdersorganisaties en bewonerscommissies die actief zijn met leefbaarheid en wijkactiviteiten.

Nationale dag vrijwilliger

Het Gratis Goud Festival vindt plaats op de dag die is uitgeroepen tot Nationale dag van de Vrijwilliger. Het festival biedt bezoekers een ontdekkingstocht langs vernieuwende, succesvolle en goed georganiseerde vrijwilligersinitiatieven. Wie deelneemt aan het festival kan kennismaken met allerhande landelijke en plaatselijke vrijwilligersprojecten die zich met wonen, zorg, natuur of welzijn bezighouden.

Online aanmelden

Aanmelden voor het Gratis Goud Festival kan via de  website www.gratisgoudfestival.nl. De registratie is geopend tot 24 november. Voor vrijwilligers is de toegang gratis. Professionals - zoals beleidsmedewerkers en bewonersondersteuners - betalen 95 euro.

Organisatoren

Het Gratis Goud Festival is een initiatief van de belangenorganisatie voor vrijwilligerswerk NOV,  het  Landelijk Samenwerkingsverband Actieve Bewoners (LSA), Sociaal Werk Nederland en de gemeente Deventer.

LSA

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Belangenbehartiger

De Woonbond komt op voor de belangen van huurders. We staan voor betaalbare huren, goede woningen in leefbare wijken en sterke huurdersorganisaties.  Wat hebben we de afgelopen jaren voor u bereikt?

Successen

Kennisexpert

Een goed geïnformeerde huurder krijgt meer voor elkaar! De Woonbond heeft tientallen brochures over de rechten van huurders en huurdersorganisaties. U bestelt ze in onze webwinkel. 

webwinkel
Word nu lid en profiteer van alle voordelen