Huurders en kopers verenigd in plan voor woningmarkt

23 mei 2012

De Woonbond, Eigen Huis, de branchevereniging van woningcorporaties Aedes en de makelaarsorganisaties houden om 16.30 uur een perspresentatie over WONEN 4.0, een integraal hervormingsplan voor de woningmarkt dat zij gezamenlijk hebben opgesteld.

Vier organisaties die samen de woningmarkt voor huurders en huiseigenaren vertegenwoordigen hebben de handen ineen geslagen en bieden de politiek een plan voor integrale hervorming van de woningmarkt.

Toelichting aan pers vervroegd

De perspresentatie van het plan was aanvankelijk gepland voor donderdag 24 mei. Omdat er vandaag in diverse kranten al nieuwsberichten zijn verschenen over het plan is besloten de perspresentatie een dag te vervroegen.

Discussie met leden Woonbond

De leden van de Woonbond worden vandaag per e-mail geïnformeerd over wat er in het gezamenlijke plan voor huurders is bereikt. Die informatie wordt vandaag ook per brief aan de leden verstuurd, en er is een weblog over het plan in de maak dat morgen wordt opengesteld. Daarna volgt nog uitgebreide discussie met de leden. In de Provinciale Vergaderingen van juni zullen huurdersorganisaties in alle regio´s het plan bespreken. Uiteindelijk beslist de Verenigingsraad over de steun van leden aan dit plan. ​

woningmarkt

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen