Huurderskoepel Eresm.nl onderweg

24 februari 2021

Drie huurders van Eresm.nl uit Deurne en Alphen aan de Rijn willen een huurdersorganisatie oprichten voor alle huurders van Eresm.nl in Nederland, tot voor kort bekend als CANLiving.

Het drietal oprichters heeft het voortouw genomen om een landelijke koepel te vormen naast de diverse lokale huurdersorganisaties van Eresm.nl, ook bekend als European Residential Management. Volgens hen is dit noodzakelijk omdat de dienstverlening van Eresm.nl zich kenmerkt door gebrekkige communicatie, onduidelijkheid over servicekosten en slecht nakomen van gedane toezeggingen inzake onderhoud. De bedoeling is om dit aan te pakken.

Voorheen CANliving

Eresm.nl stond voorheen bekend in Nederland als CANliving en het bedrijf verhuurt zo’n 5500 woningen door heel Nederland. Deze huurwoningen vallen voornamelijk binnen de vrije sector. De drie oprichters zijn op dit moment in gesprek met het management van Eresm.nl om te komen tot werkafspraken. De initiatiefnemers zijn op zoek naar lokale huurdersorganisaties van Eresm.nl en/of mensen die eveneens bij Eresm.nl huren en zich in willen zetten voor de nieuwe organisatie.

Contact

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met Heleen Simons, consulent van de Woonbond voor de Regio Zuid. 

huurdersorganisatie

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen