Huurwijzer vernieuwd!

29 juni 2017

Huurwijzer, het kwartaaltijdschrift voor huurders dat de Woonbond al 22 jaar uitgeeft, is vernieuwd. Met ingang van dit zomernummer is Huurwijzer vier pagina's dikker, luchtiger en tóch informatiever.

Infographic over inbraakpreventie thuis en brandveiligheid op vakantie.
De vernieuwde Huurwijzer bevat een Infographic over inbraakpreventie thuis en brandveiligheid op vakantie.

Voortaan is Huurwijzer het woonmagazine voor huurders met praktische, leuke én noodzakelijke informatie. We blijven huurders informeren over belangrijke ontwikkelingen op het gebied van woon- en huurbeleid. Maar we doen dat op een luchtigere toon en geven in een aantal nieuwe rubrieken tal van tips over hoe je het huren, je woning en woonomgeving nog aangenamer kan maken.

Veilig de zomer door!

Nieuw is ook een informatieve illustratie (infographic) in het midden van het blad. Dit keer over inbraakpreventie in je huis tijdens de zomerperiode en brandveiligheid op je vakantieadres (zie bijlage).

Nieuwe rubrieken

In de rubriek 'Ongewoon wonen' gaan we langs mensen die in een bijzonder huis wonen. In 'Huisraad en Groene vingers' geven we tips voor huis en tuin. En in 'Beste Buurtjes' bezoeken we de pareltjes onder de duizenden buurten die Nederland telt.

Praktische informatie

In een fotorijke reportage volgen we huurders en bewoners die actief bezig zijn om hun woonomgeving leuker en beter te maken. En we pakken uit over een praktisch onderwerp dat alle huurders raakt: dit keer de ins en outs van de jaarlijkse afrekening van de servicekosten.

Huurwijzer ontvangen?

Als u persoonlijk lid bent van de Woonbond, heeft u automatisch een abonnement op Huurwijzer en ontvangt u het vier keer per jaar in uw brievenbus. U kunt ook een jaarabonnement nemen. Sommige huurdersorganisaties hebben een Achterbanabonnement op Huurwijzer en laten het vier keer per jaar onder hun leden verspreiden. Wilt u meer weten over het Achterbanabonnement? Neemt u dan contact op met de redactie via 020-5517700.

Huurpeil, vakblad voor de huursector

Voor de inhoudelijk wat zwaardere artikelen over huren en huurbeleid kunt u terecht bij Huurpeil, vakblad voor de huursector, de andere kwartaaluitgave van de Woonbond.

Huurwijzer

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen