Kom naar het huurdersfestival

27 juli 2018

Op Zaterdag 29 september organiseert de Woonbond het grote Landelijke huurdersfestival in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Rijtuigenloods Amersfoort
Rijtuigenloods in Amersfoort

Het huurdersfestival is dé ontmoetingsplek voor Hurend Nederland.

Festivalprogramma

Het programma is boordevol workshops over het voeren van lokale lobby, inzetten op betaalbare huren, energiebesparing en het betrekken van huurders bij de huurdersorganisatie. Ga live in gesprek met Tweede Kamerleden over huren in Nederland. Maar ook is er ruimte voor muziek, cabaret van Tineke Schouten en lekker eten en drinken. Grijp dit festival aan om ervaringen te delen, van elkaar te leren en samen te werken aan een sterk hurend Nederland.

Voor wie?

Dit festival is bedoeld voor alle leden van de Woonbond; persoonlijke leden en bestuursleden van huurdersorganisaties. Maar óók voor bewonerscommissies en huurders die zijn verbonden aan lidorganisaties van de Woonbond.

Aanmelden

De eigen bijdrage voor het festival bedraagt 25 euro per deelnemer, dat is  inclusief hapjes en drankjes. Aanmelden kan via www.huurdersfestival.nl.

Woonbonddiensten

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Belangenbehartiger

De Woonbond komt op voor de belangen van huurders. We staan voor betaalbare huren, goede woningen in leefbare wijken en sterke huurdersorganisaties.  Wat hebben we de afgelopen jaren voor u bereikt?

Successen

Kennisexpert

Een goed geïnformeerde huurder krijgt meer voor elkaar! De Woonbond heeft tientallen brochures over de rechten van huurders en huurdersorganisaties. U bestelt ze in onze webwinkel. 

webwinkel
Word nu lid en profiteer van alle voordelen