Kom naar de Woonopstand in Rotterdam

1 oktober 2021

Op 17 oktober is er een grote woondemonstratie in Rotterdam. Voor het recht op goed en betaalbaar wonen. Het is de tweede landelijke woondemonstratie nadat eerder in Amsterdam 15.000 mensen de straat op gingen voor volkshuisvesting. De Woonbond is één van de organisatoren van de demonstratie.

Kom ook! We starten om 14:00 uur op het Afrikaanderpark in Rotterdam. 

Maak de Woonopstand groot

Om te zorgen dat we  met zo veel mogelijk mensen in actie komen voor betaalbare huren en goede woningen, kunnen we alle hulp gebruiken. Je kunt op verschillende manieren meehelpen.

Maak de Woonopstand bekend

Verspreid de website woonopstand.nl, of het Facebookevenement onder vrienden, familie en kennissen. Laat op sociale media weten dat je gaat en roep anderen op dat ook te doen en gebruik daarbij #Woonopstand. Er zijn posters en stickers te bestellen, die je kunt gebruiken om te zorgen dat iedereen weet dat we op 17 oktober in Woonopstand komen.

Steun de organisatie

Veel vrijwilligers zijn hard aan het werk om van de Woonopstand een succes te maken. Zowel in de aanloop naar de demonstratie als op de dag zelf, zijn er vrijwilligers nodig om te zorgen voor een succesvolle organisatie. Je kunt je als vrijwilliger aanmelden op de vrijwilligerspagina van Woonopstand.

Voor een grote demonstratie is ook geld nodig voor bijvoorbeeld het drukwerk, geluid, een podium en de rest van de campagne. Je kunt een bedrag doneren via de donatiepagina van Woonopstand.

Tot de 17e op het Afrikaanderplein in Rotterdam!

actie

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen