Meer huurders aangesloten bij de Woonbond

9 januari 2018

In 2017 zijn er 1.646.869 hurende huishoudens aangesloten bij de Woonbond. Een groei van ruim 8.000 huishoudens ten opzichte van 2016.

Het kantoor van de Woonbond aan de Nieuwe Achtergracht in Amsterdam

Ook voorgaande jaren groeide de achterban. Eind 2015 stond de teller nog op 1.585.012 aangesloten hurende huishoudens.

Huurdersorganisaties en persoonlijke leden

De Woonbond kent zowel persoonlijke leden als lidorganisaties. Huurders zijn persoonlijk lid om gebruik te kunnen maken van de diensten van de Woonbond, zoals bijvoorbeeld de Huurderslijn,  en om ons te steunen in de landelijke lobby. Huurdersorganisaties zijn vooral lid om de landelijke lobby te steunen en vanwege de ondersteuning van de bond in het werk van de huurdersorganisatie. Woonbonddirecteur Ronald Paping: ‘Het is goed om te zien dat jaar op jaar meer huurders de weg naar de Woonbond weten te vinden. Een mooie waardering van ons werk.’

huurderswerk

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Belangenbehartiger

De Woonbond komt op voor de belangen van huurders. We staan voor betaalbare huren, goede woningen in leefbare wijken en sterke huurdersorganisaties.  Wat hebben we de afgelopen jaren voor u bereikt?

Successen

Kennisexpert

Een goed geïnformeerde huurder krijgt meer voor elkaar! De Woonbond heeft tientallen brochures over de rechten van huurders en huurdersorganisaties. U bestelt ze in onze webwinkel. 

webwinkel
Word nu lid en profiteer van alle voordelen