Meteen naar de content

Na de zomer weer webinars en online colleges

Diensten en producten Na de zomer start de Woonbond weer met nieuwe webinars en online colleges voor bestuursleden van huurdersorganisaties. Het eerste webinar is op 31 augustus.
Een medewerker van de Woonbond tijdens een webinar

Zit je in het bestuur van een organisatie die lid is van de Woonbond? En is je e-mailadres bij de Woonbond bekend? Dan heb je met dit e-mailadres een ledenaccount voor bestuursleden op service.woonbond.nl. Met je ledenaccount kun je je gratis inschrijven voor webinars en krijg je korting op online colleges.

Webinars

Het eerstvolgende webinar is op 31 augustus en gaat over de nationale prestatieafspraken die op 30 juni werden getekend. Wat betekenen deze afspraken voor het lokale huurderswerk? Vanaf september volgen er meer webinars, die inhoudelijk worden ingevuld door beleidsmedewerkers of energieadviseurs van de Woonbond. Voor enkele van die webinars geldt dat ook niet-leden zich kunnen inschrijven.

Online colleges

Naast de gratis toegankelijke webinars organiseert de Woonbond online colleges. Deze online sessies worden begeleid door een ervaren docent, die complexe onderwerpen ook voor beginnende bestuursleden helder weet uit te leggen. Tijdens deze online colleges is er uiteraard ook ruimte om de docent vragen te stellen. 

Financiën van woningcorporaties

Het eerstvolgend online college is op 6 september en gaat over financiën van woningcorporaties. Later dit jaar staan onderwerpen als onderhoud (bij woningcorporaties en bij commerciële verhuurders) en samenwerken met huiseigenaren in een VvE op het programma.  

Korting voor leden

Om je in te schrijven voor een online college is een Woonbond lidmaatschap niet nodig. Maar als je je met een ledenaccount inschrijft, krijg je korting op de deelnamekosten. Voor vragen over online colleges en zo nodig hulp bij het inschrijven kun je terecht bij het secretariaat opleidingen.

Andere evenementen

De Woonbond organiseert ook vergaderingen met leden en netwerkbijeenkomsten voor leden, zowel online als op locatie. Houd de agenda in de gaten voor nieuwe evenementen. Nog niet alles dat we dit najaar aanbieden staat nu al in de agenda.

Overzicht van alle evenementen