Nieuwe editie Huurdersrecht. Alles over het huren van woonruimte op een rij

15 februari 2016

Laat het onderhoud van uw woning te wensen over, maar neemt uw verhuurder u niet serieus? Moet u onverwacht een enorm bedrag aan servicekosten betalen, zonder dat duidelijk is waarvoor? Het antwoord op deze en nog 240 andere vragen vindt u in de totaal vernieuwde, 7e editie van Huurdersrecht, de onmisbare, 192 pagina’s dikke Woonbondgids over rechten en plichten van huurders. Tot 1 mei extra voordelig te koop!

Lezende vrouw

De nieuwe druk van het populaire Woonbondboek is fors uitgebreid ten opzichte van de vorige editie. Er zijn maar liefst 32 vragen en antwoorden bijgekomen, maar er is dan ook het nodige veranderd in de wetten en regels waarmee huurders te maken hebben. In 242 vragen, verdeeld over 9 hoofdstukken, komen alle vragen voorbij die er bij huurders leven over hun rechten en plichten. In de bijlagen vindt u de belangrijkste wetgeving op het gebied van wonen en huren.

Onderwerpen

Bijna iedere huurder krijgt vroeg of laat te maken met de onderwerpen die in Huurdersrecht aan de orde komen: de huurovereenkomst, de huisvestingsvergunning, huurprijs en servicekosten, onderhoud en renovatie, huurbeëindiging en huurbescherming, zelf klussen en oplevering van de woning bij verhuizing, en overlast.

3 euro introductiekorting

Tot 1 mei kunt u profiteren van een introductiekorting van 3 euro op de normale prijs van Huurdersrecht. Woonbondleden betalen tot die tijd € 16,50 en niet-leden € 21,50.

U kunt het boek bestellen in onze webwinkel: Huurdersrecht bestellen

huurrecht
Woonbonddiensten

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen