Saskia Bolten volgt Ton Selten op als voorzitter Woonbond

2 juli 2020

Afgelopen weekend nam de Verenigingsraad afscheid van Ton Selten als voorzitter van de Woonbond. Selten was vier jaar voorzitter van de Woonbond.

Het kantoor van de Woonbond aan de Nieuwe Achtergracht in Amsterdam

Directeur Zeno Winkels: ‘Ik wil Ton van harte bedanken voor zijn tomeloze inzet voor Hurend Nederland. Als verbinder heeft Ton zich steeds ingezet om huurders en verhuurders gezamenlijk een sterk geluid te laten horen. Voor een fatsoenlijke huursector.’ 

Selten heeft een lange loopbaan binnen de volkshuisvesting. Hij was onder andere van 2009 tot 2012 bestuursvoorzitter bij woningcorporatie Lefier en tien jaar lang directeur-bestuurder bij Wooncom. Hij begon zijn carrière als opbouwmedewerker bij de Stichting Opbouw Stadskanaal. 

De Verenigingsraad koos Saskia Bolten als nieuwe voorzitter. Zij was hiervoor vicevoorzitter van het Woonbondbestuur waar ze in 2016 aantrad als Algemeen Bestuurslid. Bolten is mediator, gespecialiseerd in het openbaar bestuur en publieke dienstverlening. Van 2006 tot 2013 was ze wethouder in Delft en van 2012 tot 2014 burgemeester van Steenbergen.

medewerker woonbond

Vergaderingen

Lid van de Woonbond? De stukken voor ledenvergaderingen van de Woonbond vind je in het Ledenkanaal Vergaderingen

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen