Schrijf je in voor het Prinsjesdagwebinar

12 september 2023

Wat heeft het kabinet in petto voor huurders en woningzoekenden volgend jaar? Op 20 september -de dag na Prinsjesdag- organiseert de Woonbond een gratis te volgen webinar over de aangekondigde plannen.

De gouden koets rijdt voor paleis Noordeinde langs
De dag na Prinsjesdag kun je in dit webinar volgen wat de kabinetsplannen betekenen voor huurders en woningzoekenden. 

Op 19 september is het weer Prinsjesdag. Het jaarlijkse moment waarop het kabinet de Rijksbegroting voor het volgende jaar presenteert. In het webinar van 20 september bespreken we de plannen die het kabinet op Prinsjesdag bekend gaat maken. Wat is er positief aan die plannen er wat moet er absoluut beter?

Inschrijven voor webinar

Woensdag om 11:00 uur start de uitzending. Als je live meekijkt kun je via chat en peilingen reageren. 

Gratis toegankelijk

De meeste webinars en online colleges van de Woonbond zijn alleen voor leden vrij toegankelijk en voor anderen tegen een kleine vergoeding. De live-uitzending van het Prinsjesdagwebinar is voor iedereen gratis te volgen.

Op de hoogte van webinars via mail

De Woonbond organiseert ook over allerlei andere onderwerpen webinars, wil je per mail bericht krijgen wanneer deze eraan komen? Maak een account aan en neem een mailabonnement. Na activeren van je account kun je bij Mijn e-nieuwsbrieven de optie 'Webinars en Evenementen' aanvinken. Heb je al een account? Dan kun je direct je e-nieuwsbriefvoorkeuren wijzigen.

Webinars voor leden

Om het Prinsjesdagwebinar te bekijken hoef je geen lid te zijn, maar een deel van onze webinars is exclusief voor leden. In de Agenda vind je een overzicht van alle evenementen. Om mail te ontvangen over ledenwebinars vink je de optie 'Evenementen en webinars voor bestuursleden' aan. Die optie is beschikbaar als je van onze ledenadministratie een ledenaccount voor bestuursleden hebt gekregen.

Update 20-9

De live uitzending is afgelopen. Daar kun je dus niet meer voor inschrijven. Had je niet ingeschreven, maar wil je het webinar toch bekijken? Als je lid bent van de Woonbond kun je hier inschrijven om de opnamen van het webinar terug te kijken. Had je wél ingeschreven voor de live uitzending? Dan ontvang je vanzelf een e-mail met een terugkijklink. Het maakt daarbij niet uit of je wel of niet naar de live uitzending hebt gekeken. Ook niet-leden konden inschrijven voor de live-uitzending.

 

kabinetsbeleid

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen