Website Woonbond vernieuwd

13 oktober 2015

Regelmatige bezoekers zal het ongetwijfeld zijn opgevallen: de website van de Woonbond is vorige week geheel vernieuwd. Op zaterdag 10 oktober, tijdens ons 25-jarig jubileum, is de vernieuwde site aan leden gepresenteerd.

De oude en vernieuwde website van de Woonbond

Niet alleen het uiterlijk is gewijzigd. De site is ook inhoudelijk verbeterd en geschikt gemaakt om via tablet en mobiele telefoon te bekijken. Daarnaast zijn een aantal projectsites die voorheen als losse sites bestonden – zoals Bespaar Energie met de Woonbond -  onderdeel geworden van woonbond.nl.

Bij het maken van de website heeft de Woonbond goed gekeken naar wat sitebezoekers belangrijk vinden. Deze informatie heeft een prominente plek gekregen. Veel sitebezoekers komen voor informatie over de rechten en plichten van huurders. Deze informatie hebben we verzameld in een vraagbaak die handig op trefwoorden te doorzoeken valt.  Daarnaast zijn ook de webwinkel, de agenda en de nieuwspagina’s geheel vernieuwd.

Veiliger inloggen

De manier van inloggen is veiliger gemaakt. Op de vorige website konden huurdersorganisaties inloggen met een lidnummer en postcode. Op deze vernieuwde site is een persoonsgebonden account nodig. Inloggen met uw lidnummer en postcode gaat dus niet meer. Als u in wilt loggen moet u eerst een nieuw account aanmaken.

Account koppelen aan lidmaatschap

Bent u persoonlijk lid van de Woonbond, bestuurslid van een lidorganisatie of kaderlid bij de Woonbond? Maak uw nieuwe account dan aan met een persoonlijk mailadres dat al bekend is bij onze ledenadministratie (dus niet met het algemene mailadres van uw huurdersorganisatie). Op het mailadres dat u invult ontvangt u een bevestigingslink. Een klik op die link brengt u in vervolgschermen waarmee uw account kan worden gekoppeld aan lidmaatschapsrechten die voor u van toepassing zijn.

Zelf contactgegevens beheren

Leden met een gekoppeld account kunnen de persoonlijke contactinformatie die in onze ledenadministratie bekend is zelf wijzigen. Bent u verhuisd of is uw mailadres gewijzigd? Wijzigingen die u in Mijn Woonbond doorvoert worden direct verwerkt door de ledenadministratie.

Woonbonddiensten

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen