Meteen naar de content

Website Woonbond vernieuwd

Diensten en producten De vernieuwde website van de Woonbond is deze week in de lucht gegaan. Met een eigentijdsere uitstraling en duidelijke indeling op thema’s draagt deze website beter bij aan het doel van de Woonbond.
Persoon bekijkt website op de laptop

Aanleiding voor de vernieuwing is een technische, de software waarmee we de site beheerden is binnenkort niet meer bruikbaar. Maar de Woonbond greep de gelegenheid aan om ook de uitstraling en indeling een opfrisbeurt te geven. De afgelopen maanden hebben medewerkers hier de schouders onder gezet, nu is het resultaat voor iedereen zichtbaar.

Makkelijk informatie vinden op thema

Korte nieuwsberichten, langere artikelen, meldpunten en de vraag/antwoord-rubriek zijn vertrouwde elementen. Nieuw is dat deze onderdelen nu ook te vinden zijn via de themapagina’s Huren & Geld, Huren & Recht, Goed & veilig wonen en Huurdersorganisaties.

Vernieuwing webshop en agenda volgen later

Nog niet vernieuwd is service.woonbond.nl. Het deel van de website waarop je kunt inloggen en waar je webshop, agenda en documenten voor leden kunt vinden heeft nog de vertrouwde indeling. De aanpassing daarvan staat voor een later moment gepland.