Webwinkel en inloggen vernieuwd

2 april 2020

Op woonbond.nl is de webwinkel en het inloggen voor leden vernieuwd. Had je al een account op woonbond.nl? Dan moet je opnieuw een wachtwoord instellen.

Onlangs nam de Woonbond een nieuw systeem voor leden- en klantenadministratie in gebruik. De website is nu ook verbonden met dit nieuwe systeem.

Nieuw wachtwoord instellen

Had je al een account op woonbond.nl? Dan kun je blijven inloggen met hetzelfde e-mailadres. Ga naar 'wachtwoord vergeten' en vraag met je e-mailadres een resetlink op. Weet je niet meer met welk e-mailadres je een account had? Ook met je persoonlijke relatienummer kun je een resetlink opvragen.

Ledenkorting

Net als voorheen krijgen leden korting als zij in de webwinkel bestellen. Die korting wordt automatisch gegeven als je bent ingelogd. Zowel persoonlijke leden als bestuursleden van organisaties die lid zijn kunnen met korting bestellen.

Direct een factuur

Nieuw is dat je na bestellen in de webwinkel direct per e-mail een factuur ontvangt. Je vindt deze facturen ook in Mijn Woonbond, onder Mijn bestellingen. Op die plek staan ook de eventuele PDF’s die je online koopt.

Info over lidmaatschap

Ben je persoonlijk lid? Dan zie je in Mijn Woonbond > Mijn lidmaatschap wat de ingangsdatum is van je lidmaatschap en wanneer je lidmaatschap verlengd wordt. Ben je bestuurslid van een huurdersorganisatie die lid is? Of van een vereniging die via een koepel bij de Woonbond is aangesloten? Dan toont Mijn Lidmaatschap dat je organisatie lid is. Of via welke koepel je vereniging bij de Woonbond hoort. 

Persoonlijk relatienummer

Voor een aantal leden geldt dat zij een nieuw relatienummer hebben gekregen. In Mijn Woonbond > Mijn lidmaatschap zie je wat je relatienummer is. Dit is een persoonsgebonden nummer, en dus niet het nummer van je organisatie. 

Nooit ingelogd, toch een account

Is je mailadres aan onze ledenadministratie doorgegeven omdat je in het bestuur zit van een organisatie die lid is,  maar heb je nog niet eerder met dit e-mailadres ingelogd? Er staat een account voor je klaar dat je in gebruik kunt nemen als je dat wilt.  Vraag een resetlink met wachtwoord vergeten en log in. Daarmee wordt je account actief.  

Soms geen account, want mailadres niet bekend

Het kan zijn dat je lid bent, maar dat je mailadres toch niet (of niet juist) in onze administratie staat. Ben je lid en wil je graag een ledenaccount? Mail dan met ledenadministratie@woonbond.nl om je e-mailadres bekend te maken. Vertel in je mail wat je postadres is. En als je bestuurslid bent: voor welke organisatie je actief bent en wat je rol is in het bestuur. We zorgen dan alsnog voor een correcte vermelding in de ledenadministratie.

Verdere vragen over inloggen en accounts? Kijk eerst bij de vragen over inloggen. Kom je er dan nog niet uit? Bel dan met de Woonbondreceptie: 020 - 551 77 00.

Woonbonddiensten

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen