Woonbond beperkt bereikbaar tot 6 januari

20 december 2013

In de laatste week van 2013 en de eerste week van het nieuwe jaar is het kantoor van de Woonbond beperkt bereikbaar.

Op werkdagen tussen maandag 23 december en vrijdag 3 januari zijn wij tussen 9:00 en 13:00 uur bereikbaar op ons centrale telefoonnummer 020 551 77 00. Heeft u buiten deze tijden een dringende vraag voor de Woonbond? Stel uw vraag dan via het contactformulier. Dit contactformulier is niet bestemd voor vragen over huren.

Vragen over huren

De Huurderslijn (020-5517755), telefonische servicelijn voor leden van de Woonbond, gaat twee weken dicht. Vanaf maandag 6 januari kunt u weer bij deze servicelijn terecht met al uw vragen over uw rechten als huurder. Ook de Energielijn, voor vragen van huurders over energiebesparing, is vanaf 6 januari weer open.

Vragen over het lidmaatschap

Heeft u vragen over (de verlenging van) uw lidmaatschap? De ledenadministratie is vanaf maandag 13 januari weer telefonisch te bereiken. In de eerste twee weken van het nieuwe jaar kunt u uw vragen over lidmaatschappen wel per e-mail stellen.

Vragen van journalisten

Het 06-nummer van de persvoorlichter blijft bereikbaar (06 30 32 94 97, uitsluitend voor vragen van pers), maar de afdeling communicatie is gesloten. Deze afdeling is weer bereikbaar vanaf maandag 6 januari.

Vragen over scholing en cursussen van de Woonbond

Het scholingssecretariaat is vanaf maandag 6 januari weer bereikbaar.

Bereikbaarheid Regiokantoren

Regiokantoor Zuid is bereikbaar op 23 en 24 december, maar gesloten in de eerste week van het nieuwe jaar. De kantoren West en Noord-Oost zijn gesloten tot maandag 6 januari. De telefoon staat doorgeschakeld naar het landelijk kantoor.

Woonbonddiensten

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen