Woonbond helpt huurdersorganisaties een stap vooruit

11 september 2017

Huurdersorganisaties hebben onder de Woningwet 2015 een sterke positie gekregen in het overleg met verhuurders en gemeenten. Dat biedt tal van kansen voor huurders, maar zorgt ook dat er steeds meer van huurdersorganisaties wordt gevraagd.

De Woonbond start daarom ‘Een stap vooruit, van denken naar doen’. Een nieuw project om huurdersorganisaties te helpen de nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Hulp op maat

De ene huurdersorganisatie is de andere niet. Waar de een hulp nodig heeft met het bereiken van de achterban, is de ander gebaat bij het maken van werkplannen of een begroting. De stap vooruit ziet er voor elke organisatie anders uit. Huurdersorganisaties kunnen zelf aangeven waar ze begeleiding bij willen. In een periode van 3-6 maanden intensieve begeleiding en coaching zetten we samen de stap vooruit.

Hoe doet u mee?

Huurdersorganisaties  die gebruik willen maken van de begeleiding in het kader van ‘Een stap vooruit’ kunnen dat laten weten door voor 6 oktober een korte brief te sturen aan eenstapvooruit@woonbond.nl. Laat weten waarom u voor dit traject in aanmerking komt. Het bestuur van de huurdersorganisatie wordt vervolgens uitgenodigd voor een intake gesprek. Voor lidorganisaties valt deelname onder het lidmaatschap, hier zijn dus geen extra kosten aan verbonden.

huurdersorganisatie +
huurderswerk
Woonbonddiensten

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen