Woonbond Webinar dag na Prinsjesdag

16 september 2021

Wat heeft het kabinet in petto voor huurders en woningzoekenden? Op 22 september -de dag na Prinsjesdag- organiseert de Woonbond een webinar over de aangekondigde plannen.

Iedere derde dinsdag van september is het Prinsjesdag
Iedere derde dinsdag van september is het Prinsjesdag

Op 21 september is het weer Prinsjesdag. Het demissionaire kabinet presenteert de Rijksbegroting. Komt het kabinet eindelijk met plannen om de wooncrisis te beteugelen?

Prinsjesdagplannen besproken

In het webinar van woensdag 22 september spreken we de plannen door die het kabinet op Prinsjesdag bekendmaakte. Wat is er positief aan die plannen er wat moet er absoluut beter?

Inschrijven voor webinar

Woensdag om 11:00 uur start de uitzending, waar je hier voor kunt inschrijven. Als je live meekijkt kun je via chat en peilingen reageren. Lukt live kijken niet, maar wil je het webinar toch zien? Schrijf je dan ook in. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop een link om de opname van het webinar terug te kunnen kijken.

Op de hoogte van webinars via mail

De Woonbond organiseert regelmatig webinars, over allerlei onderwerpen. Wil je per mail bericht krijgen over nieuwe webinars? Maak een account aan en neem een mailabonnement. Na activeren van je account kun je bij Mijn e-nieuwsbrieven de optie 'Webinars en Evenementen' aanvinken. Heb je al een account? Dan kun je direct je e-nieuwsbriefvoorkeuren wijzigen.

Webinars voor leden

Om het Prinsjesdagwebinar te bekijken hoef je geen lid te zijn, maar een deel van de webinars die we organiseren is alleen voor leden. Ben je persoonlijk lid? Of zit je in het bestuur van een organisatie die lid van ons is? Dan is je account een ledenaccount. Daarmee kun je ook abonneren op mail die we alleen aan (bestuurs)leden sturen.

kabinetsbeleid

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen