Meteen naar de content

Woonbond Webinar dag na Prinsjesdag

Diensten en producten Wat heeft het kabinet in petto voor huurders en woningzoekenden? Op 21 september -de dag na Prinsjesdag- organiseert de Woonbond een webinar over de aangekondigde plannen.

Op 20 september is het weer Prinsjesdag. Het kabinet presenteert de Rijksbegroting. In het webinar van woensdag 21 september spreken we de plannen door die het kabinet op Prinsjesdag bekend gaat maken. Wat is er positief aan die plannen er wat moet er absoluut beter?

Inschrijven voor webinar

Woensdag om 11:00 uur start de uitzending. Als je live meekijkt kun je via chat en peilingen reageren. 

Op de hoogte van webinars via mail

De Woonbond organiseert regelmatig webinars, over allerlei onderwerpen. Wil je per mail bericht krijgen over nieuwe webinars? Maak een account aan en neem een mailabonnement. Na activeren van je account kun je bij Mijn e-nieuwsbrieven de optie ‘Webinars en Evenementen’ aanvinken. Heb je al een account? Dan kun je direct je e-nieuwsbriefvoorkeuren wijzigen.

Webinars voor leden

Om het Prinsjesdagwebinar te bekijken hoef je geen lid te zijn, maar een deel van onze webinars is exclusief voor leden. In de Agenda vind je een overzicht van alle evenementen. Om mail te ontvangen over ledenwebinars vink je de optie ‘Evenementen en webinars voor bestuursleden’ aan. Die optie is beschikbaar als je van onze ledenadministratie een ledenaccount voor bestuursleden hebt gekregen.

Update 21-9, 12 uur:
De live uitzending is afgelopen. Daar kun je dus niet meer voor inschrijven. Had je niet ingeschreven, maar wil je het webinar toch bekijken? Je kunt je hier inschrijven om de opnamen van het webinar terug te kijken. Had je wél ingeschreven voor de live uitzending? Dan ontvang je vanzelf een e-mail met een terugkijklink. Het maakt daarbij niet uit of je wel of niet naar de live uitzending hebt gekeken.