Achterbanabonnement

Achterbanabonnement Huurwijzer
Achterbanabonnement Huurwijzer

Wil je dat je leden goed zijn geïnformeerd over hun rechten en plichten? Zoek je rechtstreeks contact met je achterban? Wil je een tegengeluid laten horen tegenover de informatie die je verhuurder verstrekt? Neem dan een achterban-abonnement op Huurwijzer, hét enige huurderstijdschrift waarin het huurdersbelang altijd voorop staat.

Huurwijzer

Huurwijzer is het kleurrijke tijdschrift van de Woonbond en staat boordevol praktische en betrouwbare informatie voor alle huurders. In een lezersonderzoek kreeg Huurwijzer een 8- van haar lezers. Vooral de voorlichtende artikelen over wonen en de verhalen van huurders zelf, worden hoog gewaardeerd. Huurwijzer verschijnt vier keer per jaar.

  • Huurwijzer 1 (‘huurverhogingsnummer’): begin april
  • Huurwijzer 2: begin juli
  • Huurwijzer 3: begin oktober
  • Huurwijzer 4: eind december

Achterban-abonnement

In het voorjaar ontvang je voor de huurders in je werkgebied, je achterban, het ‘huurverhogingsnummer’ van Huurwijzer (maximaal 1.000). Om je achterban ook de rest van het jaar te voorzien van Huurwijzer, bieden wij het achterban-abonnement aan. Voor € 4,10 per jaar per abonnement krijgt je achterban Huurwijzer ieder kwartaal thuisbezorgd. Je levert ons een adressenbestand en wij zorgen dat Huurwijzer bij  je achterban in de bus valt (dit kan ook anoniem: “aan de bewoners van”). Op het adresetiket wordt de naam van je organisatie als afzender genoemd. Je kunt ze natuurlijk ook zelf bezorgen.

Achterban-abonnement PLUS

samen met je eigen nieuwsbrief/bewonersblad

Je kunt je eigen nieuwsbrief of bewonersblad door ons laten (drukken en) meesturen met Huurwijzer. Je hebt dan rechtstreeks contact met je achterban. Op deze manier kun je Huurwijzer dus ook prima inzetten om nieuwe leden te werven voor je huurdersorganisatie en kun je laten zien waar je mee bezig bent. Dit kan al vanaf ongeveer € 2,- extra per abonnement. We maken graag een vrijblijvende berekening voor het meesturen van jullie nieuwsbrief.

Tot € 1,75 korting per abonnement

Als je Huurwijzer zelf gaat verspreiden, krijg je € 1,- korting per achterban-abonnement. Op basis van het aantal exemplaren van het ‘huurverhogingsnummer’ dat je krijgt vanwege het lidmaatschap, krijg je € 0,75 (extra) korting per achterban-abonnement.

Voorbeeld

  • €4,10 per jaarabonnement
  • minus € 1,- (zelf bezorgen)
  • minus € 0,75 (het huurverhogingsnummer dat u al krijgt)

= € 2,35× 150 huishoudens = € 352,50 per jaar.

Vergoeding door verhuurder

Hoewel wij het achterban-abonnement tegen een scherp tarief aanbieden, kunnen we ons voorstellen dat het bij elkaar toch om een aanzienlijk bedrag gaat. Daarom is het goed om te weten dat de Overlegwet nadrukkelijk de mogelijkheid biedt dit bedrag op te nemen in de begroting van de huurdersorganisatie. Verhuurders worden geacht dit te vergoeden.

Interesse?

Ook interesse in een achterban-abonnement? Neem contact op met Woonbondconsulent Jos Aal. Hij kan dan met je bespreken welke variant het beste bij jullie situatie past en hoe jullie het achterban-abonnement vergoed kunnen krijgen door de verhuurder. Mocht het achterban-abonnement om wat voor reden dan ook niet aan de wensen voldoen, dan is het altijd tussentijds opzegbaar. 

Huurwijzer

Meer info bij

Jos Aal
Woonbondconsulent
040-2323196
maandag t/m donderdag
Contactformulier

Downloads

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen