Huurpeil & Huurwijzer

Huurpeil is het vakblad voor de huursector. Huurwijzer is ons woonmagazine voor huurders. Persoonlijke leden krijgen Huurwijzer. Lidorganisaties ontvangen beide tijdschriften. Wil je Huurpeil voor al je bewonerscommissies? Of wil je dat al je leden Huurwijzer in de bus krijgen? Dat kan!

Huurpeil

Huurpeil is het vaktijdschrift voor wie actief is in een huurdersorganisatie en biedt vier keer per jaar achtergronden, interviews en opinies. Welke kant gaat het op met de huursector? Wat doet de Woonbond landelijk, regionaal en lokaal? En wat bereiken huurdersorganisaties in het land? Met Huurpeil blijven vrijwilligers en professionals op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in het huurderswerk en de huursector.

Huurwijzer

Huurwijzer is ons woonmagazine voor huurders en staat vol praktische en betrouwbare informatie voor alle huurders. Het verschijnt vier keer per jaar. In het voorjaar krijgen lidorganisaties maximaal 1.000 exemplaren van Huurwijzer 1 (het ‘huurverhogingsnummer’). Het is de bedoeling dat u dit zelf verspreidt onder uw eigen leden. Tegen meerprijs verzorgen wij rechtstreekse verzending op huisadres.
Heeft u niet genoeg aan de gratis huurverhogingsnummers die u bij uw lidmaatschap krijgt? Met dit bestelformulier bestelt u extra exemplaren. 

Extra abonnementen

In het lidmaatschap voor organisaties is 1 abonnement op Huurpeil en Huurwijzer inbegrepen. Per 1500 woningen waarvoor je organisatie contributie betaalt krijg je één extra abonnement op elk tijdschrift. Behoefte aan meer abonnementen? Dan kun je extra abonnementen bestellen.

Huurwijzer Achterbanabonnement

Tegen meerprijs is een achterbanabonnement op Huurwijzer mogelijk, waarmee je achterban het hele jaar ons kleurrijke kwartaalblad ontvangt.

huurdersorganisatie

Tijdschriften

Het digitaal archief van Huurwijzer en Huurpeil is toegankelijk voor leden en abonnees.

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen