Kan ik lid zijn als ik niet huur?

Jonge vrouw met vraagtekens boven haar hoofd

Het persoonlijk lidmaatschap staat open voor alle privé-personen. U hoeft niet per se een woning te huren om persoonlijk lid te worden of te blijven. Ook als u op zoek bent naar een huurwoning of als u zich als ex-huurder verbonden voelt met de Woonbond kunt u persoonlijk lid zijn.

Het persoonlijk lidmaatschap is niet bedoeld voor organisaties. Wilt u namens uw organisatie op de hoogte blijven van wat de Woonbond voor huurders doet?  Neem dan een abonnement op Huurwijzer of Huurpeil of neem een combinatie-abonnement op beide tijdschriften.  Bent u bestuurslid van een huurdersorganisatie of bewonerscommissie? Dan kan uw organisatie lid worden van de Woonbond. Daarmee profiteert u van alle producten en diensten voor huurdersorganisaties en bewonerscommissies.

Persoonlijk lidmaatschap

Voor individuele huurders & woningzoekenden.

Lidmaatschap organisaties

Actief in een organisatie van huurders? Word dan als organisatie lid van de Woonbond.

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Belangenbehartiger

De Woonbond komt op voor de belangen van huurders. We staan voor betaalbare huren, goede woningen in leefbare wijken en sterke huurdersorganisaties.  Wat hebben we de afgelopen jaren voor u bereikt?

Successen

Kennisexpert

Een goed geïnformeerde huurder krijgt meer voor elkaar! De Woonbond heeft tientallen brochures over de rechten van huurders en huurdersorganisaties. U bestelt ze in onze webwinkel. 

webwinkel
Word nu lid en profiteer van alle voordelen