Persoonlijk lidmaatschap

Persoonlijk lidmaatschap

In 2018 kost het persoonlijk lidmaatschap € 36,30. Daarvoor bent u een jaar lang lid van de Woonbond. Bij betaling via automatische incasso (dit is mogelijk vanaf het tweede lidmaatschapsjaar) krijgt u €2,50 korting. Het persoonlijk lidmaatschap is er speciaal voor individuele huurders en woningzoekenden.

Voordelen van het persoonlijk lidmaatschap

  • Als persoonlijk lid kunt u altijd een beroep doen op de Huurderslijn, de telefonische ledenservice.
  • U kunt financiële steun krijgen bij juridische procedures, waarvan de uitslag ook voor andere huurders van belang is.
  • Als persoonlijk lid krijgt u ieder kwartaal het kleurrijke tijdschrift Huurwijzer in de bus, een blad vol met praktische tips en wetenswaardigheden.
  • U krijgt tot 50% korting op de aanschaf van brochures van de Woonbond. In de webwinkel kunt u deze brochures direct bestellen.
  • U helpt de Woonbond zijn werk te doen. Hoe meer leden de Woonbond heeft, hoe beter de Woonbond de belangen van huurders kan behartigen.

 

Persoonlijk lidmaatschap

Voor individuele huurders & woningzoekenden.

Lidmaatschap organisaties

Actief in een organisatie van huurders? Word dan als organisatie lid van de Woonbond.

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Belangenbehartiger

De Woonbond komt op voor de belangen van huurders. We staan voor betaalbare huren, goede woningen in leefbare wijken en sterke huurdersorganisaties.  Wat hebben we de afgelopen jaren voor u bereikt?

Successen

Kennisexpert

Een goed geïnformeerde huurder krijgt meer voor elkaar! De Woonbond heeft tientallen brochures over de rechten van huurders en huurdersorganisaties. U bestelt ze in onze webwinkel. 

webwinkel
Word nu lid en profiteer van alle voordelen