Directie

Ronald Paping en Miep van Diggelen
Ronald Paping (directeur Woonbond) en Miep van Diggelen (directeur Woonbond Kennis- en Adviescentrum)

Ronald Paping is algemeen directeur van de Woonbond. Hij voert het woord over standpunten van de Woonbond en geeft leiding aan de medewerkers die in dienst zijn van de vereniging. Miep van Diggelen is directeur van het Kennis- en Adviescentrum.

Ronald Paping

Ronald Paping is sinds 2007 algemeen directeur van de Woonbond. Als directeur is hij de belangrijkste woordvoerder van de Woonbond in de media. Hij stuurt de medewerkers van de vereniging aan.
 
Voor zijn komst naar de Woonbond was Ronald werkzaam bij de Abvakabo FNV waar hij gedurende tien jaar diverse functies bekleedde. Van 2002 tot 2006 was hij lid van het dagelijks bestuur en coördinator van het arbeidsvoorwaardenbeleid bij de Abvakabo. Van huis uit is Ronald econoom.

Miep van Diggelen

Miep is vanaf 1 september 2014 directeur van het Woonbond Kennis- en Adviescentrum (WKA). Zij zorgt ervoor dat de medewerkers van het WKA inhoudelijk goed en innovatief kunnen opereren. Miep kan goed luisteren, mensen motiveren en verschillende oplossingen bedenken, als dat nodig is.

Miep is reeds vanaf 1990 in verschillende functies (lokale politiek en bestuurlijk) actief op het werkterrein volkshuisvesting/wonen/stedelijke vernieuwing en de positie van huurders daarbij.

Miep is Neerlandica, heeft jaren cursussen en trainingen verzorgd, en heeft veel ervaring met het omgaan met mensen met een andere culturele achtergrond.

 

vereniging
WKA

Jaarverslag

Benieuwd naar activiteiten en beleid van de Woonbond?

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Belangenbehartiger

De Woonbond komt op voor de belangen van huurders. We staan voor betaalbare huren, goede woningen in leefbare wijken en sterke huurdersorganisaties.  Wat hebben we de afgelopen jaren voor u bereikt?

Successen

Kennisexpert

Een goed geïnformeerde huurder krijgt meer voor elkaar! De Woonbond heeft tientallen brochures over de rechten van huurders en huurdersorganisaties. U bestelt ze in onze webwinkel. 

webwinkel
Word nu lid en profiteer van alle voordelen