Ledenpanels

Groep huurders

Om ook de mening te kunnen horen van leden die niet aan vergaderingen deelnemen houdt de Woonbond regelmatig korte digitale onderzoeken, over onderwerpen die op dat moment actueel zijn. De uitnodiging om daaraan deel te nemen gaat naar mailadressen van leden die een abonnement hebben genomen op e-nieuwsbrieven over onze digitale onderzoeken.

Er zijn twee digitale panels actief:

Ledenpanel

voor individuele huurders die lid zijn van de Woonbond. Vragenlijsten die we aan dit panel voorleggen gaan vooral over consumentenzaken. Uw ervaring met de jaarlijkse huurverhoging bijvoorbeeld.

Opiniepanel

voor bestuursleden van organisaties die lid zijn. Vragenlijsten die we aan dit panel voorleggen gaan vooral over beleidszaken. Hoe u aankijkt tegen wijzigingen in de Woningwet of de Overlegwet bijvoorbeeld.

Hoe aanmelden?

  • Ga naar woonbond/nieuwsbrieven
  • Vink aan dat u de nieuwsbrief over het panel wilt ontvangen. Als u een account heeft voor persoonlijke leden kunt u alleen de optie ‘Ledenpanel’ kiezen. Met een ledenaccount voor bestuursleden zijn zowel de opties ‘Ledenpanel’ als ‘Opiniepanel’ beschikbaar.

Als u bent aangemeld voor de nieuwsbrief ontvangt u maximaal 4 keer per jaar een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen. Per onderwerp beslist u of u de vragenlijst invult. Meedoen is nooit verplicht.

vereniging

Ander mailadres?

Is uw mailadres gewijzigd? Mail ledenadministratie@woonbond.nl

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen