Persoonlijke Ledenvergadering

Als persoonlijk lid meepraten over de koers van de Woonbond? Dat kan!

De vereniging Woonbond heeft bijna 1,6 miljoen collectief georganiseerde huurders als lid, en daarnaast bijna 10.000 persoonlijke leden. De collectief georganiseerde leden zijn dus getalsmatig ver in de meerderheid. Onze Verenigingsraad heeft op 8 december 2018 een statutenwijziging aangenomen, die het ook voor persoonlijk leden mogelijk maakt om mee te praten over onze koers. 

Waarom een PLV

In onze Provinciale Vergaderingen wordt de toon met name gezet door de (collectief georganiseerde) huurdersorganisaties. Persoonlijke leden wonen vaak in complexen waar (nog) geen bewonerscommissie of huurdersorganisatie actief is. Ze zitten daardoor wellicht ook met andere vragen dan de collectief georganiseerde leden. Daar willen we graag meer aandacht aan besteden. Om deze reden organiseren we sinds 2019 drie keer per jaar een persoonlijke ledenvergadering (PLV), die beter inspeelt op de vragen van dit deel van onze achterban. De PLV kan bovendien twee vertegenwoordigers kiezen voor de Verenigingsraad, het hoogste orgaan van de Woonbond.

Vragen

Voor vragen over de PLV mail je naar plv@woonbond.nl, of bel je met het verenigingssecretariaat op 020-5517712 (bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend).

vereniging

Vergaderagenda

Wanneer en waar vergadert de Woonbond? 

Vergaderstukken PLV

Wat wordt er besproken op de persoonlijke ledenvergadering?

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen