Digitale publicaties

Handreiking financiering huurdersorganisaties (commerciële huursector)

Handreiking voor huurdersorganisaties in de commerciële huursector. Op basis van de Overlegwet hebben huurdersorganisaties recht op een financiële bijdrage van hun verhuurder. Deze handreiking geeft antwoord op veelgestelde vragen over begroting en kostenposten, en bevat ook enkele voorbeeldbegrotingen. Lees meer over Handreiking financiering huurdersorganisaties (commerciële huursector)

folder / brochure | publicatiedatum: 25 september 2018

Handreiking financiering huurdersorganisaties (corporatiesector)

Handreiking voor huurdersorganisaties in de corporatiesector. Op basis van de Overlegwet hebben huurdersorganisaties recht op een financiële bijdrage van hun verhuurder. Deze handreiking geeft antwoord op veelgestelde vragen over begroting en kostenposten, en bevat ook enkele voorbeeldbegrotingen. Lees meer over Handreiking financiering huurdersorganisaties (corporatiesector)

folder / brochure | publicatiedatum: 19 september 2018

Excelbestand schade extra huurverhoging

Met dit Excelbestand kunnen huurders die in de periode juli 2013 tot april 2016 een extra, inkomensafhankelijke huurverhoging (gluurverhoging) hebben gehad, berekenen wat -tot april 2016- hun schade is geweest. Voor het claimen van deze schade kunt u gebruik maken van de Modelbrief schade extra huurverhoging.   Lees meer over Excelbestand schade extra huurverhoging

voorbeeldbrief / contract | publicatiedatum: 12 juni 2018

Huurpeil 2018-2

In Huurpeil 2 onder andere een interview met de directeur van het LSA, landelijk netwerk voor innovatieve bewonersinitiatieven. En een artikel over het NIBUD-onderzoek in opdracht van de Woonbond. NIBUD onderzocht  de verschillen in koopkracht(ontwikkeling) tussen huurders en woningbezitters. Lees meer over Huurpeil 2018-2

Huurpeil | publicatiedatum: 30 mei 2018
Resultaat 1 - 10  (van 237)

Pagina's

Verfijn resultaten

Trefwoord

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Belangenbehartiger

De Woonbond komt op voor de belangen van huurders. We staan voor betaalbare huren, goede woningen in leefbare wijken en sterke huurdersorganisaties.  Wat hebben we de afgelopen jaren voor u bereikt?

Successen

Kennisexpert

Een goed geïnformeerde huurder krijgt meer voor elkaar! De Woonbond heeft tientallen brochures over de rechten van huurders en huurdersorganisaties. U bestelt ze in onze webwinkel. 

webwinkel
Word nu lid en profiteer van alle voordelen