Meteen naar de content

Woonbond webinars

Diensten en producten De Woonbond verzorgt webinars voor huurders(organisaties), woningzoekenden en beroepskrachten. Webinars zijn online bijeenkomsten met een presentator die in beeld verschijnt en kijkers die via Internet kunnen deelnemen.

Het webinar bestaat meestal uit een presentatie in combinatie met het (live) gesproken woord van een presentator. Kijkers komen niet in beeld. Wel kun je als kijker chatberichten versturen. Medewerkers van de Woonbond geven antwoord in de chat en spelen kijkersvragen aan de presentator door.

WebinarGeek

Voor onze webinars en online colleges maken we gebruik van WebinarGeek. Om een evenement dat we via WebinarGeek uitzenden te volgen heb je een computer, laptop, tablet of smartphone nodig. Je apparaat moet beschikken over een internetverbinding én moet de mogelijkheid hebben om geluid af te spelen.

Hoe werkt deelnemen?

Evenementen waar vooral of uitsluitend (bestuurs)leden welkom zijn kondigen we aan in nieuwsbrieven voor (bestuurs)leden. Openbaar toegankelijke evenementen vermelden we ook in nieuwsbrieven voor niet-leden. In de agenda vind je het overzicht van alle evenementen. Daar kun je ook inschrijven. Na inschrijven (en eventueel betalen) ontvang je een unieke link waarmee je kunt deelnemen.

Naam en e-mailadres wordt opgeslagen

Als je inschrijft slaan we je naam, e-mailadres en soms ook de naam van je organisatie op. We gebruiken deze gegevens om te communiceren over het evenement én om documenten die we tijdens het evenement bespreken naar je te kunnen mailen. We gebruiken de gegevens niet voor andere doeleinden en verstrekken de gegevens ook niet aan derden.

Na inschrijving ontvang je een unieke link waarmee je het evenement kunt bekijken, op dag/tijdstip van de live-uitzending. Als het webinar wordt opgenomen delen we na afloop ook een link waarmee je de opname kunt bekijken. Beide links zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik. Het is dus niet de bedoeling dat je deze links met derden deelt.

Chatberichten en polls

Chatberichten en de antwoorden op polls worden ook opgeslagen. We gebruiken deze gegevens om openstaande vragen van deelnemers te beantwoorden en als eventuele input voor notulen en besluitvorming.

Privacy en algemene voorwaarden

  • Op deelname aan webinars en online colleges zijn de algemene voorwaarden van de Woonbond van toepassing.
  • De Woonbond hecht veel waarde aan de bescherming van je gegevens. In onze privacyverklaring lees je meer over onze omgang met persoonsgegevens.