Meteen naar de content

Tijdschriften

Huurwijzer en Huurpeil zijn de twee tijdschriften van de Woonbond. Je vindt in Huurwijzer praktische informatie over huren en wonen en in Huurpeil nieuws en achtergronden over de huursector.

Huurwijzer

Huurwijzer, woonmagazine voor huurders (36 pagina’s), verschijnt viermaal per jaar. Dit tijdschrift richt zich op individuele huurders. Je krijgt praktische informatie over bijvoor­beeld de jaarlijkse huurverhoging, servicekosten, onderhoud en je woonomgeving. Ook vind je in Huurwijzer reportages over bijzondere woonvormen en interessante verhalen over huurders. Huurwijzer verschijnt (nu nog) alleen op papier.

Prijs

Een abonnement op Huurwijzer is inbegrepen in al onze lidmaatschappen.
De overige prijzen vind je onderaan in de tabel ‘Prijzen Woonbondtijdschriften’.

Abonnement nemen

Wil jij graag elk kwartaal Huurwijzer ontvangen? Word lid van de Woonbond. Of meld je aan voor een los abonnement via het aanmeldingsformulier abonnementen.

Huurwijzer voor achterban

Bewonersorganisaties die lid zijn van de Woonbond, kunnen een voordelig abonnement afsluiten voor bijvoorbeeld alle huishoudens in een werkgebied of wooncomplex. Kijk hier voor meer informatie over het achterban-abonnement Huurwijzer.


Huurpeil

Huurpeil, vakblad voor de huursector (52 pagina’s), verschijnt viermaal per jaar. Dit blad richt zich op het kader van huurdersorganisaties en andere geïnteresseerden. Huurpeil informeert vanuit bewonersperspectief breed en diepgaand over ontwikkelingen in de huursector en het huurderswerk. In ieder nummer vind je onder meer achtergronden en reportages en een uitgebreid dossier over een actueel thema. Huurpeil  verschijnt (nu nog) alleen op papier.

Prijs

Een abonnement op Huurpeil is inbegrepen in het lidmaatschap voor huurdersorganisaties. Persoonlijke leden krijgen korting. Kijk voor alle prijzen in onderstaande tabel ‘Prijzen Woonbondtijdschriften’.

Abonnement nemen

Wil je een abonnement op Huurpeil? Meld je aan via het aanmeldingsformulier abonnementen.


Prijzen Woonbondtijdschriften*

Niet lid Persoonlijk lidLidorganisatie
Huurwijzer
1e Abonnement€ 22,-Gratis **Gratis **
Extra abonnement€ 19,80€ 11,-
Huurpeil
1e Abonnement€ 77,-€ 42,-Gratis **
Extra abonnement€ 69,30€ 42,-
Huurwijzer & Huurpeil (combinatie)
1e  Combinatie-abonnement€ 99,-
Extra combinatie-abonnement€ 89,10€ 45,-
* Tarieven geldig van 1-1-2024 tot en met 31-12-2024.
** Inbegrepen in lidmaatschap.