Toetslijst Ventilatie

Door een zoekmachine of door een website die niet door de Woonbond beheerd wordt bent u verwezen naar de Toetslijst Ventilatie, een online programma waarmee u door een aantal vragen te beantwoorden kunt uitvinden of de ventilatie in uw huurwoning in orde is. Dit online programma was onderdeel van de website Bespaar Energie met de Woonbond.

De Woonbond heeft onlangs een aantal van zijn websites vernieuwd, waaronder Bespaar Energie met de Woonbond. Een vernieuwde (technisch goed werkende) versie van de Toetslijst Ventilatie is op dit moment niet beschikbaar. Mogelijk gaat de Woonbond deze toetslijst in de toekomst opnieuw aanbieden.

Wilt u meer inzicht in de kwaliteit van het binnenmilieu in uw woning? Ga dan naar www.toetslijstgezondenveiligwonen.nl. Het invullen van de toetslijsten op die website gaat het beste met de browser Google Chrome of Firefox.

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Belangenbehartiger

De Woonbond komt op voor de belangen van huurders. We staan voor betaalbare huren, goede woningen in leefbare wijken en sterke huurdersorganisaties.  Wat hebben we de afgelopen jaren voor u bereikt?

Successen

Kennisexpert

Een goed geïnformeerde huurder krijgt meer voor elkaar! De Woonbond heeft tientallen brochures over de rechten van huurders en huurdersorganisaties. U bestelt ze in onze webwinkel. 

webwinkel
Word nu lid en profiteer van alle voordelen